Филип Морис България“ стартира нова програма за рециклиране на устройства. Рециклираме

...
Филип Морис България“ стартира нова програма за рециклиране на устройства. Рециклираме
Коментари Харесай

„Филип Морис България“ стартира програма за рециклиране на устройства Iqos и Veev

„ Филип Морис България “ започва нова стратегия за преработване на устройства. „ Рециклираме дружно “ ще се реализира в партньорство с EcoSafe – сдружение, профилирано в ръководство на боклуци. Дейностите по преработване на вейпинг устройствата, както и устройствата за нагряване на тютюн, ще се изпращат в център за преработване в Унгария.

Потребителите ще имат опция да връщат старите си, неизползваеми устройства в специфични кошове в IQOS обектите, върху всеки от които е маркирано мястото за слагане на категорията и типа на устройството. Материалите от събраните устройства се преработват за добиването на суровина, която да бъде употребена за произвеждане на нови артикули, а материалите, които няма да могат да се рециклират, ще се употребяват за произвеждане на сила.

С програмата за преработване в България ние се причисляваме към световната самодейност на компанията за отговорно и стабилно развиване, прилагана на всички пазари, където се оферират устройства ", коментира споделя Демиан Пинтос, общоприет управител на „ Филип Морис България “. 

Програмата „ Рeциклираме дружно “ цели да понижи замърсяването на околната среда с пластмаса и електроника, а също по този начин и подсигурява вярното изхвърляне на сериозни съставни елементи, каквито са батериите на устройствата.

„ Ние в ЕкоСейф имаме вяра, че грижата за околната среда, новаторските решения и екологичната отговорност вървят ръка за ръка. Правилното ръководство на отпадъците може да способства за непрестанно усъвършенстване на качеството на живот. Заради това партньорството ни с Филип Морис България – компания водач в своя бранш, е от основно значение за създаване на по-устойчиво бъдеще в нашата страна. “, споделя Станислава Евтимова, изпълнителен Директор на EcoSafe.
Нови вейпинг артикули
Като част от своята задача за бъдеще без пушек, " Филип Морис България " показва ново попълнение в портфолиото си от научно-обосновани бездимни други възможности. Компанията пусна на българския пазар нови вейпинг артикули – VEEV оne за многократна приложимост с капсули и VEEV now за еднократна приложимост. Като преимущества на новите артикули от компанията показаха първокласните усети, качество, дизайн и грижа за околната среда. 

От 2008 година насам " Филип Морис Интернешънъл " е вложила над 12.5 милиарда $ в научна разработка, оценка, произвеждане и комерсиална реализация на бездимни други възможности, като водеща е системата за нагряване на тютюн IQOS. Предвид непрекъснато изменящите се пазарна среда и потребности на потребителите, компанията непрекъснато уголемява своето портфолио от бездимни артикули, измежду които попада и новата вейпинг категория.

С стартирането на нови вейпинг артикули целим да ускорим задачата си за бъдеще без пушек в страната, която започнахме преди повече от шест години със системата за нагряване на тютюн IQOS “, сподели още Демиан Пинтос.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР